Overstappen van boekhouder?

Gratis overstappen zonder rompslomp!

Ondernemers overwegen regelmatig om over te stappen naar een andere accountant of boekhouder. Redenen zijn onvrede over de kwaliteit, te hoge kosten of het niet nakomen van afspraken.

Maar de drempel om over te stappen ligt vaak hoog. Ondernemers zijn bang dat de overdracht veel tijd, moeite en problemen gaat opleveren.

Wij begrijpen deze angst, maar hij is niet gelukkig niet terecht. Overstappen kan namelijk heel makkelijk!

Snel, eenvoudig en gratis overstappen

Speciaal voor ondernemers die twijfelen of ze wel moeten overstappen heeft Buro Burmanje de gratis overstapservice ontwikkeld. Wij maken overstappen makkelijk en staan garant voor een soepele overdracht.

De overstapservice is als volgt opgebouwd:

  • Buro Burmanje vraagt alle specificaties van de laatste jaarrekening en aangiften op bij de voormalige accountant of boekhouder. Zo hebben wij alle gegevens voor de volgende jaarrekening en aangiften voor handen. Je hoeft hier zelf niks voor te doen!
  • Indien nodig vragen wij uitstel aan voor je aangiften. Zo loop je nooit het risico dat de Belastingdienst een aanmaning stuurt voor nog niet-gedane aangiften.

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen?

Maak een afspraak bij ons op kantoor!

Over Buro Burmanje

Voor betrouwbaarheid, deskundigheid en een persoonlijke benadering ben je bij ons aan het juiste adres. 

Wij zijn een organisatie zonder franje, waar de klant nog ouderwets koning is. Een administratiekantoor dat er niet alleen voor jouw administratie is, maar zeker ook voor jou! Deze persoonlijke benadering vormt al meer dan 40 jaar de basis van ons boekhoudkantoor in Den Bosch.

Wij werken 100% digitaal!

Buro Burmanje werkt 100% digitaal. Zo hoef je je administratie niet te sorteren en gaat het aanleveren van documenten gemakkelijk per e-mail of via een app op je telefoon. Je bank kan gekoppeld worden aan ons systeem, zodat gegevens sneller verwerkt worden.

Zelf blijf je eenvoudig op de hoogte door mee te kijken op je pc of telefoon. Leun achterover terwijl wij jouw boekhouding regelen!

Wat klanten over ons zeggen

Lees hier meer klantervaringen

Luuk Verschuren
Luuk Verschuren
2022-09-22
Buro Burmanje is een erg fijn bureau om mee samen te werken. Heldere uitleg over systemen, denken mee in aanpak van zaken en communiceren duidelijk. De informele sfeer spreekt mij aan en ik zit hier dus zeker op mijn plek!
Kimberly Hassell
Kimberly Hassell
2022-03-17
Bij het eerste kennismakingsgesprek, erg vriendelijk en beleefd. Werd goed verwelkomt , met een lekker bakkie koffie. Hebben veel geduld voor als je iets twee keer vraagt, luisteren goed naar je en kijken naar alle soorten mogelijkheiden. Bij het eerste moment al een goed en vertrouwd gevoel!.
Wesley de Laat
Wesley de Laat
2021-10-12
Zeer te spreken over Buro Burmanje! Schakelen snel en helpen ons al een tijdje met de boekhouding. Goede kennis en fijn om mee samen te werken! Wij raden ze ten zeerste aan!
Aqua Masters
Aqua Masters
2021-09-03
Wij zijn zeer te spreken over de professionals van Buro Burmanje. Erg sterk in communicatie, advies en het zorgen voor een correcte administratie.
Robert Jansen
Robert Jansen
2021-08-23
Buro Burmanje verzorgt al meer dan 12 jaar onze administratie. Vooral de menselijke benadering spreekt mij aan. Een vriendelijk, professioneel en hulpvaardig team. Goede kennis van zaken erg fijn om mee samen te werken.
Nico van Lieshout
Nico van Lieshout
2021-07-21
Buro Burmanje verzorgt al jaren de belastingaangiftes en administratie van ons kantoor. De samenwerking bevalt ons prima.
Linda Van de wal
Linda Van de wal
2021-07-20
Sinds een aantal maanden verzorgt Buro Burmanje mijn administratie. Ze ontzorgen mij zodat ik mezelf op mijn werk kan focussen en geen zorgen heb rondom mijn administatie. Buro Burmanje is professioneel, heeft veel kennis in huis, geven goed advies en denken mee. En wat ik erg prettig vind is dat het een informeel bureau is. Aanrader!
Kees Sieben
Kees Sieben
2021-07-17
Sinds begin 2017 verzorgt Buro Burmanje tot volle tevredenheid mijn financiële administratie alsmede alle belastingzaken, zowel zakelijk als privé.

Overstappen naar Buro Burmanje?

Overstappen van boekhouder is heel gemakkelijk. Onze overstapservice en werkwijze lichten wij graag verder toe tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

×