Overstappen

Gratis overstappen
zonder rompslomp

Ondernemers overwegen regelmatig om over te stappen naar een andere accountant of een ander administratiekantoor. Redenen zijn vaak onvrede over de kwaliteit, te hoge kosten of het niet nakomen van afspraken. De drempel om over te stappen ligt vaak hoog omdat men bang is dat de overdracht niet probleemloos zal verlopen. Dit is een begrijpelijke maar niet terechte vrees.

overstappen van boekhouder

Snel, eenvoudig en
gratis overstappen

Speciaal voor ondernemers die twijfelen of ze wel moeten overstappen heeft Buro Burmanje de overstapservice ontwikkeld. Dit is een service die drempel om over te stappen wegneemt en garant staat voor een soepele overgang. De overstapservice is als volgt opgebouwd:

  • Buro Burmanje vraagt alle specificaties van de laatste jaarrekening en aangiften op bij de voormalige accountant. Zo hebben wij alle gegevens voor de volgende jaarrekening en aangiften voor handen. Je hoeft hier zelf niks voor te doen.
  • Indien nodig vragen wij uitstel aan voor je aangiften. Zo loop je nooit het risico dat de belastingdienst een aanmaning stuurt voor nog niet-gedane aangiften.

 

Twijfel je nog?

Bekijk ons uitgebreide dienstenpakket, of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.