Overstappen van boekhouder?

Gratis overstappen zonder rompslomp!

Ondernemers overwegen regelmatig om over te stappen naar een andere accountant of boekhouder. Redenen zijn onvrede over de kwaliteit, te hoge kosten of het niet nakomen van afspraken.

Maar de drempel om over te stappen ligt vaak hoog. Ondernemers zijn bang dat de overdracht veel tijd, moeite en problemen gaat opleveren.

Wij begrijpen deze angst, maar hij is niet gelukkig niet terecht. Overstappen kan namelijk heel makkelijk!

Snel, eenvoudig en gratis overstappen

Speciaal voor ondernemers die twijfelen of ze wel moeten overstappen heeft Buro Burmanje de gratis overstapservice ontwikkeld. Wij maken overstappen makkelijk en staan garant voor een soepele overdracht.

De overstapservice is als volgt opgebouwd:

  • Buro Burmanje vraagt alle specificaties van de laatste jaarrekening en aangiften op bij de voormalige accountant of boekhouder. Zo hebben wij alle gegevens voor de volgende jaarrekening en aangiften voor handen. Je hoeft hier zelf niks voor te doen!
  • Indien nodig vragen wij uitstel aan voor je aangiften. Zo loop je nooit het risico dat de Belastingdienst een aanmaning stuurt voor nog niet-gedane aangiften.

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen?

Maak een afspraak bij ons op kantoor!

Over Buro Burmanje

Voor betrouwbaarheid, deskundigheid en een persoonlijke benadering ben je bij ons aan het juiste adres. 

Wij zijn een organisatie zonder franje, waar de klant nog ouderwets koning is. Een administratiekantoor dat er niet alleen voor jouw administratie is, maar zeker ook voor jou! Deze persoonlijke benadering vormt al meer dan 40 jaar de basis van ons boekhoudkantoor in Den Bosch.

Wij werken 100% digitaal!

Buro Burmanje werkt 100% digitaal. Zo hoef je je administratie niet te sorteren en gaat het aanleveren van documenten gemakkelijk per e-mail of via een app op je telefoon. Je bank kan gekoppeld worden aan ons systeem, zodat gegevens sneller verwerkt worden.

Zelf blijf je eenvoudig op de hoogte door mee te kijken op je pc of telefoon. Leun achterover terwijl wij jouw boekhouding regelen!

Wat klanten over ons zeggen

Lees hier meer klantervaringen

Bjorn Hoos
Bjorn Hoos
2023-09-11
Vakkundig en vriendelijk team. Vragen worden gelijk beantwoord
Stefan de Blok
Stefan de Blok
2023-09-11
Betrouwbaar, professioneel en zeer deskundig administratiekantoor. Al jarenlang zeer tevreden.
Wim Paternotte-de Leeuw
Wim Paternotte-de Leeuw
2023-09-11
Zeer goede ervaring met Buro Burmanje. Ik wordt altijd snel, vriendelijk en bekwaam geholpen.
Nick van Geffen
Nick van Geffen
2023-09-11
Wij zijn al jaren klant bij Buro Burmanje en dat blijft ook zo!
Luuk Verschuren
Luuk Verschuren
2023-09-11
Erg tevreden over Buro Burmanje. Er wordt met je meegedacht en schakelen snel als er vragen zijn. Ze maken gebruik van een erg duidelijk en overzichtelijk systeem.
Joost Vink
Joost Vink
2023-09-11
top bedrijf , ben er al van het 1e uur klant !
Tony Van Engelen
Tony Van Engelen
2023-09-08
Fijne boekhouder. Goede bereikbaarheid bij vragen en goed meekijken over de schouder van de ondernemer. Ik beveel dit bedrijf aan!

Overstappen naar Buro Burmanje?

Overstappen van boekhouder is heel gemakkelijk. Onze overstapservice en werkwijze lichten wij graag verder toe tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

×