Overstappen van boekhouder?

Gratis overstappen
zonder rompslomp!

Ondernemers overwegen regelmatig om over te stappen naar een andere accountant of boekhouder. Redenen zijn onvrede over de kwaliteit, te hoge kosten of het niet nakomen van afspraken.

Maar de drempel om over te stappen ligt vaak hoog. Ondernemers zijn bang dat de overdracht veel tijd, moeite en problemen gaat opleveren.

Wij begrijpen deze angst, maar hij is niet gelukkig niet terecht. Overstappen kan namelijk heel makkelijk!

overstappen van boekhouder

Snel, eenvoudig en gratis overstappen

Speciaal voor ondernemers die twijfelen of ze wel moeten overstappen heeft Buro Burmanje de gratis overstapservice ontwikkeld. Wij maken overstappen makkelijk en staan garant voor een soepele overdracht.

De overstapservice is als volgt opgebouwd:

  • Buro Burmanje vraagt alle specificaties van de laatste jaarrekening en aangiften op bij de voormalige accountant of boekhouder. Zo hebben wij alle gegevens voor de volgende jaarrekening en aangiften voor handen. Je hoeft hier zelf niks voor te doen!
  • Indien nodig vragen wij uitstel aan voor je aangiften. Zo loop je nooit het risico dat de Belastingdienst een aanmaning stuurt voor nog niet-gedane aangiften.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen?
Maak een afspraak bij ons op kantoor!

Over Buro Burmanje

Voor betrouwbaarheid, deskundigheid en een persoonlijke benadering ben je bij ons aan het juiste adres. 

Wij zijn een organisatie zonder franje, waar de klant nog ouderwets koning is. Een administratiekantoor dat er niet alleen voor jouw administratie is, maar zeker ook voor jou! Deze persoonlijke benadering vormt al meer dan 40 jaar de basis van ons boekhoudkantoor in Den Bosch.

Wij werken 100% digitaal!

Buro Burmanje werkt 100% digitaal. Zo hoef je je administratie niet te sorteren en gaat het aanleveren van documenten gemakkelijk per e-mail of via een app op je telefoon. Je bank kan gekoppeld worden aan ons systeem, zodat gegevens sneller verwerkt worden.

Zelf blijf je eenvoudig op de hoogte door mee te kijken op je pc of telefoon. Leun achterover terwijl wij jouw boekhouding regelen!

Wat klanten over ons zeggen

Lees hier meer klantervaringen

Sinds een aantal maanden verzorgt Buro Burmanje mijn administratie. Ze ontzorgen mij zodat ik mezelf op mijn werk kan focussen en geen zorgen heb rondom mijn administatie. Buro Burmanje is professioneel, heeft veel kennis in huis, geven goed advies en denken mee. En wat ik erg prettig vind is dat het een informeel bureau is. Aanrader!

Linda van de Wal
Van de Wal Interim Management

De combinatie van de Yuki boekhoudapp met de no-nonsense en pro-active werkwijze van Buro Burmanje maken het voor mij als ondernemer makkelijker dan ooit. Ik vind het eerlijk gezegd zelfs leuk geworden… met (als klap op de vuurpijl) zelfs moeiteloos een digitaal archief!

Jan Pieter van Lieshout
Coachingcentrum JPVL.NL

Al 5 jaar sinds de opzet als zelfstandige heb ik met Buro Burmanje heel goede contacten! Altijd vriendelijk personeel en denkt met je mee. Dat is heel belangrijk als je als starter iemand zoekt voor je financiële administratie. Top bureau!

Lisette van Schijndel
Type- & TranscriptieService Sublime

Buro Burmanje verzorgt al 13 jaar mijn jaarrekening, fiscale aangiftes en administratie naar volle tevredenheid. De benadering van Buro Burmanje bevalt mij goed: deskundig , no-nonsense en klantgericht. Wat mij betreft een aanrader dus!

Joost Helsen
J. Helsen Consultancy B.V.

Overstappen naar Buro Burmanje?

Overstappen van boekhouder is heel gemakkelijk. Onze overstapservice en werkwijze lichten wij graag verder toe tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

×