Onze visie

Buro Burmanje staat voor
deskundigheid en kwaliteit.

Het is ons doel om samen met jou het maximale financiële rendement uit jouw bedrijf te halen. Met de nadruk op ‘samen’. De manier waarop wij werken is persoonlijk, informeel en laagdrempelig. Dit waarderen onze klanten. Klanten die net als wij niet van dure woorden houden, maar van begrijpelijke taal.

over ons

Meer dan 40 jaar
ervaring in
accountancy.

Buro Burmanje, als je op zoek bent naar eerlijk en praktisch advies!

Wij werken met een klein, maar deskundig team. Dit betekent dat bij ons de lijnen kort zijn en vragen snel worden beantwoord. Wij geven altijd een advies op maat en kijken verder dan alleen de cijfers. Wij vinden jou, de ondernemer, minstens net zo belangrijk. Beschouw ons als een klankbord waarmee je kunt sparren over jouw onderneming en de persoonlijk persoonlijke doelstellingen die hier aan verbonden zijn. 

Deze persoonlijke benadering en intensieve begeleiding is waar Buro Burmanje voor staat. Dit maakt ons anders dan de rest en vormt al meer dan 40 jaar de basis van ons bedrijf!

Het team van Buro Burmanje

Kees Burmanje

Fiscalist / Directeur

Kees is de algemeen directeur en fiscalist. Hij heeft de eindverantwoording over uw jaarrekening, aangiften en alle andere vraagstukken. In zijn vrije tijd is Kees van een aantal verenigingen penningmeester waaronder De Koninklijke Harmonie en Maritiem ’s-Hertogenbosch. Verder slaat hij graag een balletje, wandelt graag en is hij dol op zijn kleinkinderen.

Mike Paanakker

Cliëntadviseur

Mike is Clientadviseur bij Buro Burmanje. Verantwoordelijk voor het maken van de Jaarrekening, tussentijdse cijfers, prognoses en doen van diverse aangiftes. In zijn vrij tijd rijd hij graag een stuk op de motor en is hij drummer bij diverse samenstellingen.  

Natascha Mommersteeg

Assistant accountant

Natascha is het langst in dienst bij Buro Burmanje. Verantwoordelijk voor de Salaris- en personeelsadministratie. In haar vrije tijd gaat ze graag de bossen in met haar twee honden.

Yvonne Paanakker Burmanje

Administratief medewerker

Yvonne is de dochter van Kees en getrouwd met Mike. Verantwoordelijk voor het voeren van de financiële mutaties. Werkt naast haar werk bij Buro Burmanje in haar eigen kapsalon, Hair by Yvonne. In haar vrije tijd speelt ze graag Alt Saxofoon en geniet ze van haar dochters.

Natasja van Zeeland

Administratief medewerker

Natasja is de stem van Buro Burmanje. Zij is de eerste die u te spreken krijgt als u belt. Verantwoordelijk voor het voeren van de financiële mutaties en aangiftes omzetbelasting. Werkzaam op maandag, woensdag-middag en vrijdag. In haar vrije tijd geniet ze van haar gezin.

 

Waarmee kunnen we je verder helpen?

Bekijk wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.
Maak vandaag nog een afspraak, de koffie staat klaar.