Onze visie

Buro Burmanje staat voor
deskundigheid en kwaliteit.

Het is ons doel om samen met jou het maximale financiële rendement uit jouw bedrijf te halen. Met de nadruk op ‘samen’. De manier waarop wij werken is persoonlijk, informeel en laagdrempelig. Dit waarderen onze klanten. Klanten die net als wij niet van dure woorden houden, maar van begrijpelijke taal.

Meer dan 40 jaar
ervaring in
boekhouding.

Buro Burmanje, als je op zoek bent naar eerlijk en praktisch advies!

Wij werken met een klein, maar deskundig team. Dit betekent dat bij ons de lijnen kort zijn en vragen snel worden beantwoord. Wij geven altijd een advies op maat en kijken verder dan alleen de cijfers. Wij vinden jou, de ondernemer, minstens net zo belangrijk. Beschouw ons als een klankbord waarmee je kunt sparren over jouw onderneming en de persoonlijk persoonlijke doelstellingen die hier aan verbonden zijn. 

Deze persoonlijke benadering en intensieve begeleiding is waar Buro Burmanje voor staat. Dit maakt ons anders dan de rest en vormt al meer dan 40 jaar de basis van ons bedrijf!

Het team van Buro Burmanje

Kees Burmanje

Fiscalist / Directeur

Kees is de algemeen directeur en fiscalist. Hij heeft de eindverantwoording over de jaarrekening, aangiften en alle andere vraagstukken. In zijn vrije tijd is Kees van een aantal verenigingen penningmeester waaronder De Koninklijke Harmonie en Maritiem ’s-Hertogenbosch. Verder slaat hij graag een balletje, wandelt graag en is hij dol op zijn kleinkinderen.

Mike Paanakker

Cliëntadviseur

Mike is Clientadviseur bij Buro Burmanje. Verantwoordelijk voor het maken van de jaarrekening, tussentijdse cijfers, prognoses en doen van diverse aangiftes. In zijn vrij tijd rijdt hij graag een stuk op de motor en is hij drummer bij diverse samenstellingen.  

Rene Burmanje

Relatiebeheerder

Natasja van Zeeland

Administratief medewerker

Natasja is de stem van Buro Burmanje. Zij is de eerste die je hoort wanneer je belt. Verantwoordelijk voor het voeren van de financiële mutaties en aangiftes omzetbelasting. Werkzaam op maandag, woensdag-middag en vrijdag. In haar vrije tijd geniet ze van haar gezin.

Mirjan van Heesbeen

Loonspecialist

Wat klanten over ons zeggen

Lees hier meer klantervaringen

Luuk Verschuren
Luuk Verschuren
2022-09-22
Buro Burmanje is een erg fijn bureau om mee samen te werken. Heldere uitleg over systemen, denken mee in aanpak van zaken en communiceren duidelijk. De informele sfeer spreekt mij aan en ik zit hier dus zeker op mijn plek!
Kimberly Hassell
Kimberly Hassell
2022-03-17
Bij het eerste kennismakingsgesprek, erg vriendelijk en beleefd. Werd goed verwelkomt , met een lekker bakkie koffie. Hebben veel geduld voor als je iets twee keer vraagt, luisteren goed naar je en kijken naar alle soorten mogelijkheiden. Bij het eerste moment al een goed en vertrouwd gevoel!.
Wesley de Laat
Wesley de Laat
2021-10-12
Zeer te spreken over Buro Burmanje! Schakelen snel en helpen ons al een tijdje met de boekhouding. Goede kennis en fijn om mee samen te werken! Wij raden ze ten zeerste aan!
Aqua Masters
Aqua Masters
2021-09-03
Wij zijn zeer te spreken over de professionals van Buro Burmanje. Erg sterk in communicatie, advies en het zorgen voor een correcte administratie.
Robert Jansen
Robert Jansen
2021-08-23
Buro Burmanje verzorgt al meer dan 12 jaar onze administratie. Vooral de menselijke benadering spreekt mij aan. Een vriendelijk, professioneel en hulpvaardig team. Goede kennis van zaken erg fijn om mee samen te werken.
Nico van Lieshout
Nico van Lieshout
2021-07-21
Buro Burmanje verzorgt al jaren de belastingaangiftes en administratie van ons kantoor. De samenwerking bevalt ons prima.
Linda Van de wal
Linda Van de wal
2021-07-20
Sinds een aantal maanden verzorgt Buro Burmanje mijn administratie. Ze ontzorgen mij zodat ik mezelf op mijn werk kan focussen en geen zorgen heb rondom mijn administatie. Buro Burmanje is professioneel, heeft veel kennis in huis, geven goed advies en denken mee. En wat ik erg prettig vind is dat het een informeel bureau is. Aanrader!
Kees Sieben
Kees Sieben
2021-07-17
Sinds begin 2017 verzorgt Buro Burmanje tot volle tevredenheid mijn financiële administratie alsmede alle belastingzaken, zowel zakelijk als privé.

 

Waarmee kunnen we je verder helpen?

Bekijk wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.
Maak vandaag nog een afspraak, de koffie staat klaar.

×