Belastingen

Advies en ontzorging bij fiscale vraagstukken

Nederland kent veel soorten belastingen. Elke ondernemer krijgt daarom vroeg of laat te maken met de Belastingdienst. Maar wet- en regelgeving wijzigt regelmatig, wat het moeilijk maakt om er zelf een weg in te vinden. Daarom is goed belastingadvies cruciaal voor elke onderneming. We helpen je graag!

Belastingen?
Wij maken het je
makkelijk!

Wij nemen graag je verplichtingen ten aanzien van de Belastingdienst uit handen.

We onderhouden goede contacten en stemmen af met de Belastingdienst. We adviseren en begeleiden bij fiscale controles, geven BTW advies en verzorgen alle voorkomende belastingaangiften

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Loonbelasting
  • Schenkbelasting
  • Erfbelasting
  • Dividendbelasting
  • Vermogensrendementsheffing

Voor ondernemers, ZZP’ers en freelancers neemt de Belastingdienst een belangrijke positie in bij het nemen van ondernemersbeslissingen. Daarom kan fiscaliteit niet los gezien worden van je financiële administratie. Wij hechten een zeer sterk belang aan de kwaliteit van je administratievoering om van daaruit fiscale beslissingen te kunnen nemen. Op die manier ontstaat een optimale basis voor jouw onderneming. Nu én in de toekomst!

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen?

Maak een afspraak bij ons op kantoor!

Over Buro Burmanje

Buro Burmanje is volledig op de hoogte van het belasting landschap in Nederland. We adviseren je graag bij de verschillende soorten belastingen waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Ook verzorgen we een eventuele aanvraag, verwerking en afhandeling voor je.

Voor betrouwbaarheid, deskundigheid en een persoonlijke benadering ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een organisatie zonder franje, waar de klant nog ouderwets koning is. Deze persoonlijke benadering vormt al meer dan 40 jaar de basis van ons boekhoudkantoor.

Hulp of advies nodig?

Wij zijn benieuwd naar je verhaal en nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Den Bosch. Plan nu een vrijblijvende kennismaking in!

×