Boekhouding laten controleren

Wil je zeker weten dat je boekhouding klopt en je aangiftes op de juiste manier ingediend worden? Kies er dan voor om je boekhouding te laten controleren door Buro Burmanje. Samen zorgen we voor een correcte boekhouding en passen we de juiste belastingvoordelen toe.

Hulp bij de boekhouding nodig?

Verzorg je zelf de administratie van je bedrijf? Of heb je een boekhoudkundige medewerker in dienst? Naar mate je bedrijf groeit, kan de boekhouding een last worden. Er komen steeds meer regels bij en het wordt een verplichting. Veel liever zouden jij en je medewerkers je op de groei van je bedrijf richten!

Het is dan fijn om een ervaren partij in te schakelen die je van advies kan voorzien tijdens het boekhouden. Een betrouwbare hulp die je boekhouding controleert en verbetert, je van advies voorziet, managementrapportages opmaakt en je aangiftes doet. Jij doet de boekhouding, wij verzorgen de rest!

Wat doe je zelf?

Je verzorgt zelf de boekhouding. Dit betekent simpelweg dat je inkomende bonnetjes en facturen invoert in een boekhoudpakket en uitgaande facturen verstuurt en inboekt. Je voert je bankmutaties in en koppelt ze aan de juiste kosten.

Wat doen wij?

  • Wij controleren je werkzaamheden. En corrigeren waar nodig.
  • We dienen je belastingaangiftes en aangifte inkomstenbelasting in.
  • We stellen managementrapportages op.
  • We coachen en voorzien je van advies om je boekhouding efficiënter in te richten en sneller te werken. Bijvoorbeeld met automatische bankkoppelingen en slimme software.

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen?

Maak een afspraak bij ons op kantoor!

Voordelen van uitbesteden

ZZP’ers en MKB’ers mogen hun eigen administratie bijhouden en zelf belastingaangifte doen. Een boekhouder of accountant is niet verplicht. Maar (deels) uitbesteden is wel erg handig!

  • Bespaar tijd. Jij richt je alleen op de simpele zaken van de financiële administratie, terwijl wij de rest verzorgen. Uitzoekwerk van de laatste belastingregels hoef je ook niet meer zelf te doen.
  • Bespaar kosten. Je hoeft geen (extra) administratief medewerker in dienst te nemen en geen trainingen te volgen om bij te blijven.
  • Juiste aftrekposten. Wij weten welke aftrekposten voor jou van toepassing zijn en welke belastingvoordelen gelden. Zo verdienen we onze eigen kosten terug.
  • Voorkom boetes. Weet je zeker dat je alle belastingregels goed toepast? Wij wel.
  • Hulplijn. Financieel vraagstuk? Bij ons ben je altijd één telefoontje verwijderd van het juiste antwoord.

100% digitaal boekhouden

Bij Buro Burmanje zul je geen papieren rompslomp of dikke multomappen aantreffen. Wij werken 100% digitaal! 

Je hoeft je administratie dus niet te sorteren en het aanleveren van documenten gaat eenvoudig via je eigen boekhoudsoftware, e-mail of met een mobiele app. Je kunt je zakelijk bankrekening koppelen aan ons systeem, zodat je nóg meer inzicht hebt.

Over Buro Burmanje

Voor betrouwbaarheid, deskundigheid en een persoonlijke benadering zit je bij Buro Burmanje goed. Wij zijn een organisatie zonder franje, waar de klant nog ouderwets koning is.

Een administratiekantoor dat er niet alleen voor jouw administratie is, maar zeker ook voor jou als ondernemer! Deze persoonlijke benadering vormt al meer dan 40 jaar de basis van ons boekhoudkantoor in Den Bosch.

Boekhouding laten controleren?

Buro Burmanje inschakelen als controleur van jouw boekhouding? We vertellen graag meer over ons werkwijze tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

×