Bedrijfsadvies

Advies bij het opzetten of laten groeien van jouw onderneming

Bij Buro Burmanje helpen wij ondernemers graag verder. Of je nu een startende ondernemer bent, of nieuwe plannen hebt voor een bestaande onderneming. Buro Burmanje denkt graag met je mee!

Wat we voor je kunnen doen

Bedrijfsadvies is een ruim begrip. Door de jaren heen hebben wij een hoop ervaring opgedaan en kunnen bij tal van verschillende ondernemersvragen helpen. 

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Advies en begeleiding bij de start van een nieuw bedrijf
  • Advies en begeleiding bij opstart van nieuwe bedrijfsactiviteiten
  • Ondernemingsplan opstellen
  • Financiering regelen
  • Commercieel of strategisch advies
  • Sparringpartner en klankbord zijn

Bedrijfsadvies voor starters en ervaren ondernemers

Wij adviseren startende ondernemers altijd om een ondernemingsplan te schrijven. Dit is in principe ook verplicht als krediet van de bank nodig is. Maar het uitschrijven van een plan is ook verstandig als je veranderingen gaat doorvoeren in een lopende onderneming. Met een goed plan kom je altijd beslagen ten ijs!

Dankzij onze ruime ervaring in het vak, denken wij aan zaken die je zelf misschien over het hoofd ziet. Tijdens een adviesgesprek kunnen we samen sparren over jouw ideeën en mogelijke problemen in kaart brengen. Vervolgens kunnen wij de juiste ondersteuning bieden bij het schrijven van een plan, om zo jouw idee tot een succes te maken.

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen?

Maak een afspraak bij ons op kantoor!

Over Buro Burmanje

Voor betrouwbaarheid, deskundigheid en een persoonlijke benadering zit je bij ons goed. Wij zijn een organisatie zonder franje, waar de klant nog ouderwets koning is. Onze persoonlijke benadering is al meer dan 40 jaar de basis van ons kantoor in Den Bosch.

Bedrijfsadvies inwinnen?

We lichten onze werkwijze graag verder toe in een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

×