Bedrijfsadvies Den Bosch

Advies bij de opzet of groei van jouw onderneming

Buro Burmanje helpt ondernemers verder! Starters, maar ook ervaren ondernemers met nieuwe plannen voor hun bedrijf. Voor bedrijfsadvies in Den Bosch zit je bij Buro Burmanje goed!

bedrijfsadviseur den bosch

Hoe wij ondernemers helpen

Bedrijfsadvies is een ruim begrip. Onze specialisten hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan en kunnen je helpen om verschillende ondernemersvraagstukken op te lossen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Advies en begeleiding bij de opstart van een bedrijf
  • Advies en begeleiding bij opstart van nieuwe bedrijfsactiviteiten
  • Opstellen van een ondernemingsplan
  • Regelen van financiering
  • Commercieel of strategisch advies
  • Sparringpartner en klankbordfunctie

Bedrijfsadvies voor ervaren en startende ondernemers

Startende ondernemers geven wij altijd het advies om een ondernemingsplan te schrijven. Als financiering van de bank nodig is, is dit ook vaak verplicht. Maar het uitschrijven van een plan is ook verstandig als je veranderingen gaat doorvoeren in een lopende onderneming. Een goed plan helpt om duidelijkheid en richting aan te geven.

Vanwege onze ruime ervaring in verschillende vakgebieden, denken wij vaak wél aan zaken die je zelf misschien over het hoofd ziet. Tijdens een informeel adviesgesprek sparren we samen over jouw ideeën en brengen we mogelijke uitdagingen in kaart. Vervolgens kunnen wij de juiste ondersteuning bieden bij het schrijven van een plan, om van jouw idee zo een succes te maken!

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen?
Maak een afspraak bij ons op kantoor!

Over Buro Burmanje

Voor betrouwbaarheid, ervaring en een persoonlijke benadering kom je naar Buro Burmanje. Wij zijn niet van de mooie praatjes, maar zijn gewoon een bedrijf waar de klant nog ouderwets koning is. Deze persoonlijke benadering vormt al meer dan 40 jaar de basis van ons kantoor in Den Bosch!

bedrijfsadvies den bosch

Bedrijfsadviseur in Den Bosch?

Op zoek naar bedrijfsadvies in Den Bosch? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor horen we graag hoe we jou kunnen helpen. Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

×