Startende ondernemer

Je durft eindelijk de stap te maken!

Of je er nu al jaren over droomt, of pas kort geleden besloten hebt om een bedrijf te starten – het is en blijft spannend. Je hebt immers nog weinig ervaring en gelijk vanaf de start zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Buro Burmanje helpt je graag verder in deze spannende (maar zeer leuke!) tijd.  Zo zorgen we er samen voor dat je administratie vanaf dag één goed geregeld is.

Wij kijken verder
dan alleen cijfers
en administratie

Wij vinden het minstens net zo belangrijk om de persoon achter het bedrijf beter te leren kennen. Aan de basis van het bedrijf liggen namelijk de persoonlijke motieven van de ondernemer. Waarom wil je gaan ondernemen? Wat wil je bereiken en waar wil je over 10 jaar staan? Door dit duidelijk in kaart te brengen kunnen wij je voorzien van het beste advies. 

Als startende ondernemer kom je veel nieuwe (en wellicht onvoorziene) aspecten van het ondernemen tegen. Wij hebben een jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de speciale fiscale regelingen die voor starters gelden. Zo zorgen wij er voor dat je optimaal profiteert van de belastingfaciliteiten voor starters en dat je goed uit de startblokken komt.

 

Plan nu geheel vrijblijvend en gratis een adviesgesprek

Overstappen naar Buro Burmanje is gratis en makkelijker dan je denkt. 
Vraag een kennismakingsgesprek aan en we bespreken de mogelijkheden!

×