Boekhouder Vught

Inrichting, verwerking en controle van administraties

Met een goede boekhouding ben je altijd op de hoogte van de financiële situatie van jouw bedrijf. Op zoek naar een goede boekhouder in Vught of omgeving? Maak kennis met Buro Burmanje! Wij helpen je graag bij de inrichting, verwerking en controle van jouw financiële administratie.

boekhouder vught

Waarom boekhouden?

Een boekhouder helpt je bij de financiële administratie van jouw onderneming. Er zijn drie redenen waarom een goede boekhouding belangrijk is:

  1. Belastingdienst – Als ondernemer ben je verplicht om een goede boekhouding bij te houden. Elk jaar draag je een deel van je winst en btw af als belasting. Maak je hierbij een fout? Dan kan dat tot boetes leiden.
  2. Inzicht voor jezelf – Door je boekhouding bij te houden, ben je altijd op de hoogte van de financiële staat van jouw bedrijf. Ook weet je wat je ongeveer apart moet zetten aan belasting. En je kan je onderneming altijd bijsturen als dat nodig is. 
  3. Inzicht voor derden – Wil je financiering of een hypotheek aanvragen? Geldverstrekkers willen dan eerst inzicht in jouw cijfers. Een goede boekhouding helpt je hierbij.

Uit welke onderdelen bestaat een goede boekhouding?

Een goede boekhouding begint bij een complete administratie. Denk hierbij aan inkoop- en verkoopfacturen, bonnetjes, bankafschriften, urenregistratie, personeelsadministratie en contracten.

Voor ZZP’ers bestaat de boekhouding in ieder geval uit één btw-aangifte per kwartaal en inkomstenbelasting aan het eind van het jaar. Voor grotere ondernemingen kunnen ook zaken als vennootschapsbelasting, een jaarrekening en loonadministratie van toepassing zijn.

Er komt nogal wat bij kijken, zoals je ziet. En er zijn veel regeltjes en uitzonderingen om rekening mee te houden. Als ervaren boekhouder in de omgeving van Vught helpen we je graag om jouw boekhouding op orde te krijgen!

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen?
Maak een afspraak bij ons op kantoor!

Uitbesteden of zelf doen?

Je bent vrij om je eigen boekhouding bij te houden. Toch is het verstandig om je administratie uit te besteden bij een specialist.

  • Het bespaart tijd. Zo heb jij alle tijd voor jouw bedrijf.
  • Door van de juiste belastingvoordelen gebruik te maken, zorgt een boekhouder dat je minder belasting hoeft af te dragen. Zo verdienen we onze eigen kosten vanzelf terug!
  • Een goede boekhouding voorkomt boetes van de Belastingdienst.
  • Een ervaren boekhouder is altijd op de hoogte van de laatste regels. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk!
  • Bij financiële of fiscale vraagstukken ben je slechts één telefoontje verwijderd van een antwoord.

Je kan bij ons je complete boekhouding uitbesteden. Maar deels is ook mogelijk. Om kosten te besparen kunnen we je administratie bijvoorbeeld ook alleen controleren. Zo worden in ieder geval je aangiftes goed uitgevoerd.

Wij werken 100% digitaal!

Geen papieren rompslomp en dikke mappen. Buro Burmanje werkt 100% digitaal. Je hoeft je administratie dus niet te sorteren en het aanleveren van documenten gaat gemakkelijk per e-mail of via een app op je telefoon. Je zakelijke bankrekening kan gekoppeld worden aan ons systeem, voor nog meer inzicht en gebruiksgemak.

Zelf blijf je eenvoudig op de hoogte door mee te kijken op je pc of telefoon in Vught. Leun achterover terwijl je boekhouder jouw administratie regelt!

Over Buro Burmanje

Voor betrouwbaarheid, deskundigheid en een persoonlijke benadering zit je bij ons goed. Wij zijn een organisatie zonder franje, waar de klant nog ouderwets koning is.

Een administratiekantoor dat er niet alleen voor jouw administratie is, maar zeker ook voor jou als ondernemer! Deze persoonlijke benadering vormt al meer dan 40 jaar de basis van ons boekhoudkantoor! Wij zijn gevestigd in Den Bosch. Vught is dus maar een steenworp afstand!

Wat klanten over ons zeggen

Lees hier meer klantervaringen

Sinds een aantal maanden verzorgt Buro Burmanje mijn administratie. Ze ontzorgen mij zodat ik mezelf op mijn werk kan focussen en geen zorgen heb rondom mijn administatie. Buro Burmanje is professioneel, heeft veel kennis in huis, geven goed advies en denken mee. En wat ik erg prettig vind is dat het een informeel bureau is. Aanrader!

Linda van de Wal
Van de Wal Interim Management

De combinatie van de Yuki boekhoudapp met de no-nonsense en pro-active werkwijze van Buro Burmanje maken het voor mij als ondernemer makkelijker dan ooit. Ik vind het eerlijk gezegd zelfs leuk geworden… met (als klap op de vuurpijl) zelfs moeiteloos een digitaal archief!

Jan Pieter van Lieshout
Coachingcentrum JPVL.NL

Al 5 jaar sinds de opzet als zelfstandige heb ik met Buro Burmanje heel goede contacten! Altijd vriendelijk personeel en denkt met je mee. Dat is heel belangrijk als je als starter iemand zoekt voor je financiële administratie. Top bureau!

Lisette van Schijndel
Type- & TranscriptieService Sublime

Buro Burmanje verzorgt al 13 jaar mijn jaarrekening, fiscale aangiftes en administratie naar volle tevredenheid. De benadering van Buro Burmanje bevalt mij goed: deskundig , no-nonsense en klantgericht. Wat mij betreft een aanrader dus!

Joost Helsen
J. Helsen Consultancy B.V.

Boekhouder in Vught of omgeving?

Ben je op zoek naar een betrouwbare boekhouder in Vught of omgeving? We vertellen je graag meer over onze werkwijze tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

×