Payroll

De betrouwbare partner voor
uw salarisadministratie

De salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van uw onderneming. Elke maand dienen salarissen immers tijdig en correct uitgekeerd te worden. Deze terugkerende administratieve handeling kan een grote druk op uw onderneming leggen.

Salarissen? Wij
nemen dit graag
van je over

Ook op het gebied van salarisadministratie helpt Buro Burmanje u graag verder.

 
Salarisadministratie kan vrij complex zijn en er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het vervaardigen van salarisstroken, bewaken van (collectieve) salarisverhogingen, verwerken van personeelsmutaties, uitvoeren van werknemersverzekeringen, verzorgen van loonaangiften en het opstellen van jaaropgaven voor werknemers. Wij begrijpen dat dit veel tijd kost. Tijd die u eenvoudig en vrij voordelig kan besparen door de salarisadministratie geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden. 

Naast de salarisadministratie bent u ook verantwoordelijk voor inhoudingen, afdrachten en rapportages aan de Belastingdienst. Wij beschikken over ruime kennis en ervaring om al deze werkzaamheden met betrekking tot salarisadministratie te verzorgen. Zo bent u ervan verzekerd dat alles goed wordt geregistreerd en er geen problemen met de belastingdienst ontstaan. 

Verder helpen wij u graag met het administratief afwikkelen van onder andere ontslagprocedures, arbeidsgeschillen en ziekmeldingen

 

Geïnteresseerd? Dit zit wij namelijk wel in uw verhaal

Neem contact op om te bekijken wat Buro Burmanje kan betekenen
voor de salarisadministratie van uw bedrijf.