Boekhouder voor loodgieters

Financiële ontzorging voor loodgieters

Ben je de hele dag druk geweest met een grote klus? Dan kunnen we ons zo voorstellen dat je thuis geen zin meer hebt om ook nog je boekhouding te doen. Loodgieters besteden hun administratie daarom uit bij een boekhouder die ervaring heeft met de branche. Bij Buro Burmanje zit je goed!

boekhouder loodgieter

Boekhouding van een loodgieter

Waarom is een goede boekhouding voor loodgieters van belang? We noemen de drie belangrijkste redenen.

 1. Belastingdienst – Loodgieters zijn ondernemer voor De Belastingdienst. Ze zijn verplicht om een kloppende administratie bij te houden. Dat geldt zowel voor ZZP loodgieters als loodgietersbedrijven met personeel. Btw en een deel van de winst draag je af en zakelijke kosten kun je terugvragen. Om boetes te voorkomen, moet dit allemaal kloppen.
 2. Inzicht voor jezelf – Het is altijd fijn om te weten hoe je bedrijf ervoor staat. Een goede boekhouding helpt je daarbij. Je weet dan wat je omzet en kosten zijn en welk bedrag je moet afstaan aan de Belastingdienst.
 3. Inzicht voor derden – Wil je een huis kopen? Banken willen eerst inzicht in je cijfers voordat ze een lening verstrekken. Een goede administratie is onmisbaar bij de aanvraag van een hypotheek of zakelijke lening.

Aandachtspunten voor loodgieters

Veel loodgieters zijn klant bij Buro Burmanje. We zijn ook goed op de hoogte van de belastingregels en handigheidjes voor elektriciens. Onder andere:

 • Btw verleggen bij werk voor een onderaannemer
 • Bijtelling van de klusbus
 • Aftrekbare belasting op werkkleding, gereedschap en materialen
 • Software om makkelijk facturen en offertes uit te sturen
 • Koppel Simple Simon, OutSmart, Syntess of andere software
 • Personeels- en loonadministratie van elektriciensbedrijven

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen?
Maak een afspraak bij ons op kantoor!

Zelf doen of uitbesteden?

ZZP’ers mogen in Nederland zelf hun administratie bijhouden. Maar heb je daar na een lange werkdag nog zin in? Uitbesteden heeft meerdere voordelen.

 • Bespaar tijd. Tussen de klussen door doe je lekker je voeten omhoog. Wij regelen de administratie.
 • Minder belasting afdragen. Wij weten precies welke belastingvoordelen jij kunt gebruiken. Zo verdienen we onze eigen kosten terug!
 • Voorkom boetes. Weet je zeker dat je alle belastingregels goed toepast? Wij wel.
 • Altijd op de hoogte van de laatste regels. Zo bespaar je flink wat uitzoekwerk. Elk jaar weer.
 • Hulplijn bij financiële en fiscale vragen. Met één belletje heb je een antwoord op je vraag.

Je kunt bij ons voor complete ontzorging kiezen. Wij regelen dan je gehele administratie. Maar je kunt ook je boekhouding alleen laten controleren. Wij controleren en doen de aangiftes, maar de administratie doe je zelf. De kosten zijn dan lager, maar je hebt er natuurlijk wel meer werk aan.

Wij werken 100% digitaal!

Bij Buro Burmanje verwerken we je gehele administratie via de computer. Je hoeft dus niets te sorteren en geen bonnetjes af te geven. Je levert alles makkelijk aan per e-mail of via de mobiele app. Koppel je zakelijke rekening voor snellere verwerking en meer inzicht. Zelf blijf je altijd op de hoogte via de app of computer. 

Over Buro Burmanje

Loodgieters kiezen voor ons vanwege onze betrouwbaarheid, deskundigheid en onze persoonlijke benadering. Wij zijn een boekhoudkantoor zonder franje, waar de klant nog ouderwets koning is.

We zijn er niet alleen om jouw administratie netjes te doen, maar zeker ook voor jou als ondernemer! Deze persoonlijke benadering vormt al meer dan 40 jaar de basis van ons boekhoudkantoor in Den Bosch.

Wat klanten over ons zeggen

Lees hier meer klantervaringen

Sinds een aantal maanden verzorgt Buro Burmanje mijn administratie. Ze ontzorgen mij zodat ik mezelf op mijn werk kan focussen en geen zorgen heb rondom mijn administatie. Buro Burmanje is professioneel, heeft veel kennis in huis, geven goed advies en denken mee. En wat ik erg prettig vind is dat het een informeel bureau is. Aanrader!

Linda van de Wal
Van de Wal Interim Management

De combinatie van de Yuki boekhoudapp met de no-nonsense en pro-active werkwijze van Buro Burmanje maken het voor mij als ondernemer makkelijker dan ooit. Ik vind het eerlijk gezegd zelfs leuk geworden… met (als klap op de vuurpijl) zelfs moeiteloos een digitaal archief!

Jan Pieter van Lieshout
Coachingcentrum JPVL.NL

Al 5 jaar sinds de opzet als zelfstandige heb ik met Buro Burmanje heel goede contacten! Altijd vriendelijk personeel en denkt met je mee. Dat is heel belangrijk als je als starter iemand zoekt voor je financiële administratie. Top bureau!

Lisette van Schijndel
Type- & TranscriptieService Sublime

Buro Burmanje verzorgt al 13 jaar mijn jaarrekening, fiscale aangiftes en administratie naar volle tevredenheid. De benadering van Buro Burmanje bevalt mij goed: deskundig , no-nonsense en klantgericht. Wat mij betreft een aanrader dus!

Joost Helsen
J. Helsen Consultancy B.V.

Dé boekhouder voor loodgieters

Meerdere loodgieters en loodgietersbedrijven zijn klant bij Buro Burmanje. Meer weten over onze werkwijze? Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

×