Boekhouder voor elektriciens

Financiële ontzorging voor elektriciens

Drukke dag gehad? Dan heb je ‘s avonds geen zin meer om nog aan je administratie te klussen. Dat begrijpen wij ook. Maar als elektricien ben je ook verplicht om een goede boekhouding bij te houden. Daarom kiezen elektriciens voor een boekhouder met ervaring in de branche. Bij Buro Burmanje zit je goed!

boekhouder elektricien

Waarom een boekhouding voor elektriciens?

Het is voor elektriciens handig om een goede administratie bij te houden. En voor de Belastingdienst zelfs verplicht. Dit zijn de belangrijkste redenen.

 1. Belastingdienst – Elektriciens zijn ondernemer voor De Belastingdienst. Zowel als ZZP’er als bij een elektriciensbedrijf met personeel in dienst. Je bent verplicht om een sluitende administratie bij te houden, je moet btw en een deel van de winst afdragen en je mag zakelijke kosten terugvragen. Fouten kunnen daarbij tot fikse boetes leiden.
 2. Inzicht voor jezelf – Met een goede boekhouding weet je altijd hoe je elektriciensbedrijf ervoor staat. Je ziet meteen of je maandje op vakantie kan of dat je toch beter een nieuwe klus kan aannemen. Ook weet je precies wat je aan het eind van het jaar af moet dragen aan de Belastingdienst.
 3. Inzicht voor derden – Van plan om een huis te kopen? Banken willen dan inzicht in je cijfers voordat ze een hypotheek verstrekken. Een goede administratie is dan onmisbaar.

Aandachtspunten voor elektriciens

Buro Burmanje heeft meerdere elektriciens als klant. We zijn ook goed op de hoogte van de belastingregels en handigheidjes voor elektriciens. Onder andere:

 • Btw verleggen bij werk voor een onderaannemer
 • Bijtelling van de klusbus
 • Aftrekbare belasting op werkkleding, gereedschap en materialen
 • Software om makkelijk facturen en offertes uit te sturen
 • Koppel Simple Simon, OutSmart, Syntess of andere software
 • Personeels- en loonadministratie van elektriciensbedrijven

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen?
Maak een afspraak bij ons op kantoor!

Waarom uitbesteden?

Elektriciens mogen hun boekhouding ook zelf bijhouden. Maar heb je daar zin in na een lange dag klussen? Uitbesteden heeft zo zijn voordelen.

 • Bespaar tijd. Rust tussen de opdrachten door lekker uit en maak je geen zorgen om je boekhouding.
 • Minder belasting afdragen. Als boekhouder weten we precies van welke belastingvoordelen je gebruik kunt maken. Zo verdienen we onze eigen kosten terug!
 • Voorkom boetes. Weet je zeker dat je alle belastingregels goed toepast? Wij wel.
 • Altijd op de hoogte van de laatste regels. Geen uitzoekwerk voor jou dus.
 • Hulplijn bij financiële en fiscale vragen. Eén belletje en je hebt antwoord op je vraag.

Bij Buro Burmanje kun je ervoor kiezen om je volledige boekhouding uit te besteden. Dan heb je er bijna geen omkijken meer naar. Maar je kunt je boekhouding ook alleen laten controleren. Zelf doe je de administratie,  wij controleren en doen de aangiftes. Wat meer werk voor jou, maar wel lagere kosten.

Wij werken 100% digitaal!

Geen losse papieren en dikke multomappen met jaren aan administratie. Wij werken 100% digitaal! 

Je hoeft je administratie niet te sorteren en aanleveren van bonnetjes doe je eenvoudig per e-mail of via de mobiele app. Koppel je zakelijke rekening voor snellere verwerking en meer inzicht. 

Zelf blijf je altijd op de hoogte via de app of computer. Leun achterover terwijl wij jouw boekhouding regelen!

Over Buro Burmanje

Onze klanten waarderen ons om onze betrouwbaarheid, deskundigheid en een persoonlijke benadering. Wij zijn een boekhoudkantoor zonder franje, waar de klant nog ouderwets koning is.

We zijn er niet alleen om jouw administratie netjes te doen, maar zeker ook voor jou als ondernemer! Deze persoonlijke benadering vormt al meer dan 40 jaar de basis van ons boekhoudkantoor in Den Bosch.

boekhouding elektricien

Wat klanten over ons zeggen

Lees hier meer klantervaringen

Sinds een aantal maanden verzorgt Buro Burmanje mijn administratie. Ze ontzorgen mij zodat ik mezelf op mijn werk kan focussen en geen zorgen heb rondom mijn administatie. Buro Burmanje is professioneel, heeft veel kennis in huis, geven goed advies en denken mee. En wat ik erg prettig vind is dat het een informeel bureau is. Aanrader!

Linda van de Wal
Van de Wal Interim Management

De combinatie van de Yuki boekhoudapp met de no-nonsense en pro-active werkwijze van Buro Burmanje maken het voor mij als ondernemer makkelijker dan ooit. Ik vind het eerlijk gezegd zelfs leuk geworden… met (als klap op de vuurpijl) zelfs moeiteloos een digitaal archief!

Jan Pieter van Lieshout
Coachingcentrum JPVL.NL

Al 5 jaar sinds de opzet als zelfstandige heb ik met Buro Burmanje heel goede contacten! Altijd vriendelijk personeel en denkt met je mee. Dat is heel belangrijk als je als starter iemand zoekt voor je financiële administratie. Top bureau!

Lisette van Schijndel
Type- & TranscriptieService Sublime

Buro Burmanje verzorgt al 13 jaar mijn jaarrekening, fiscale aangiftes en administratie naar volle tevredenheid. De benadering van Buro Burmanje bevalt mij goed: deskundig , no-nonsense en klantgericht. Wat mij betreft een aanrader dus!

Joost Helsen
J. Helsen Consultancy B.V.

Dé boekhouder voor elektriciens

Buro Burmanje verzorgt al jaren de boekhouding voor ZZP elektriciens én elektriciensbedrijven. We vertellen je graag over onze werkwijze tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

×