Boekhouder voor BV

Financiële ontzorging voor de besloten vennootschap

Het is voor elke bedrijfsvorm in Nederland verplicht om een goede administratie bij te houden. Een goede boekhouder denkt met je mee, geeft advies en faciliteert continu inzicht in je cijfers. Op zoek naar een boekhouder voor jouw bv? Buro Burmanje ontzorgt bv’s bij de inrichting, verwerking en controle van de financiële administratie.

boekhouder bv

Waarom boekhouden?

Onze boekhouders verwerken de financiële administratie van jouw bv. Dit zijn de drie belangrijkste redenen.

 1. Belastingdienst – Bv’s zijn verplicht om een goede administratie bij te houden. Je draagt btw af en een deel van je winst. Dat moet allemaal netjes gebeuren. Fouten kunnen namelijk tot fikse boetes leiden.
 2. Inzicht voor jezelf – Met een juiste boekhouding ben je altijd op de hoogte van de financiële staat van je bv. Maak je winst of verlies? En je weet precies wat je apart moet houden om af te dragen aan de Belastingdienst.
 3. Inzicht voor derden – Wil je een hypotheek afsluiten of lening (voor je bedrijf) aanvragen? Geldverstrekkers willen eerst inzicht in je cijfers. Een goede boekhouding is dan onmisbaar.

Aandachtspunten voor bv’s

Buro Burmanje verzorgt de boekhouding voor veel bv’s. Wij zijn dan ook goed op de hoogte van de laatste belastingregels en bijzonderheden die spelen bij deze bedrijfsvorm.

Naast de gebruikelijke btw-aangifte, de aangifte inkomensbelasting en eventuele salarisadministratie van een bv, letten we bijvoorbeeld ook op deze aandachtspunten.

 • Verplichte jaarrekening
 • Aangifte vennootschapsbelasting
 • Eigen loon uitbetalen
 • Aandelenkapitaal
 • Deelnemingsvrijstelling

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen?
Maak een afspraak bij ons op kantoor!

Uitbesteden of zelf doen?

Een boekhouder of accountant inschakelen is voor de meeste bv’s niet verplicht. Kleine bv’s mogen het allemaal zelf doen. Toch heeft de boekhouding uitbesteden voor bv’s ook zo zijn voordelen:

 • Bespaar tijd. Richt je volledig op de groei van je onderneming en laat ons de administratie doen.
 • Minimaal belasting afdragen. Wij passen de juiste belastingregels toe, zodat je minimaal belasting afdraagt. Ook adviseren we je als een andere bedrijfsvorm voordeliger is.
 • Voorkom boetes. Weet je zeker dat je alle belastingregels goed toepast en je administratie op orde is? Wij wel. 
 • Altijd op de hoogte van de laatste regels. Dat bespaart jou veel uitzoekwerk.
 • Hulplijn. Je bent altijd slechts één telefoontje verwijderd van een antwoord op al je financiële vragen.

Bij Buro Burmanje kun je de boekhouding van je bv volledig uitbesteden. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook alleen de boekhouding controleren en de jaarrekening opstellen. Zo bespaar je kosten, maar weet je wel zeker dat je administratie op orde is.

100% digitaal boekhouden

Bij ons vind je geen kasten vol met losse papieren en dikke multomappen. Wij werken 100% digitaal!

Je hoeft je administratie dus niet te sorteren. Je levert alles gewoon eenvoudig aan via mail of een app op je telefoon. Je bank kan gekoppeld worden aan ons systeem, zodat gegevens nog sneller verwerkt worden.

Zelf kijk je mee via de mobiele app en blijf je altijd op de hoogte. Leun achterover terwijl wij de boekhouding van jouw bv regelen!

Over Buro Burmanje

Voor betrouwbaarheid, deskundigheid en een persoonlijke benadering wordt je klant bij Buro Burmanje. Wij zijn een organisatie zonder franje, waar de klant nog ouderwets koning is.

Een administratiekantoor dat er niet alleen voor jouw administratie is, maar zeker ook voor jou als ondernemer! Deze persoonlijke benadering vormt al meer dan 40 jaar de basis van ons boekhoudkantoor in Den Bosch.

boekhouder voor vof

Wat klanten over ons zeggen

Lees hier meer klantervaringen

Sinds een aantal maanden verzorgt Buro Burmanje mijn administratie. Ze ontzorgen mij zodat ik mezelf op mijn werk kan focussen en geen zorgen heb rondom mijn administatie. Buro Burmanje is professioneel, heeft veel kennis in huis, geven goed advies en denken mee. En wat ik erg prettig vind is dat het een informeel bureau is. Aanrader!

Linda van de Wal
Van de Wal Interim Management

De combinatie van de Yuki boekhoudapp met de no-nonsense en pro-active werkwijze van Buro Burmanje maken het voor mij als ondernemer makkelijker dan ooit. Ik vind het eerlijk gezegd zelfs leuk geworden… met (als klap op de vuurpijl) zelfs moeiteloos een digitaal archief!

Jan Pieter van Lieshout
Coachingcentrum JPVL.NL

Al 5 jaar sinds de opzet als zelfstandige heb ik met Buro Burmanje heel goede contacten! Altijd vriendelijk personeel en denkt met je mee. Dat is heel belangrijk als je als starter iemand zoekt voor je financiële administratie. Top bureau!

Lisette van Schijndel
Type- & TranscriptieService Sublime

Buro Burmanje verzorgt al 13 jaar mijn jaarrekening, fiscale aangiftes en administratie naar volle tevredenheid. De benadering van Buro Burmanje bevalt mij goed: deskundig , no-nonsense en klantgericht. Wat mij betreft een aanrader dus!

Joost Helsen
J. Helsen Consultancy B.V.

Boekhouder voor je bv nodig?

Buro Burmanje is voor veel bv’s de vaste boekhouder. We vertellen je graag meer over ons werkwijze tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

×