Boekhouder Rosmalen

Inrichting, verwerking en controle van administraties

Een goede boekhouding geef inzicht in de financiële staat van jouw bedrijf. Ben je op zoek naar een (nieuwe) boekhouder in Rosmalen of omgeving? Kom langs bij Buro Burmanje! Wij verzorgen de inrichting, verwerking en controle van financiële administraties van ZZP en MKB.

boekhouder-rosmalen

Waarom boekhouden?

Een boekhouder ondersteunt je bij de financiële administratie van jouw onderneming. Een goede boekhouding bijhouden is belangrijk om drie redenen:

  1. Belastingdienst – Elke ondernemer in Nederland is verplicht om een correcte boekhouding bij te houden. En om een deel van je winst af te staan aan de Belastingdienst. Fouten tijdens de aangifte kunnen boetes tot gevolg hebben.
  2. Inzicht voor jezelf – Met een goede boekhouding ben je doorlopend op de hoogte van de financiële staat van jouw bedrijf. En je kan je onderneming altijd bijsturen als dat nodig is. Ook weet je wat je apart moet zetten aan belasting.
  3. Inzicht voor derden – Financiering of een hypotheek aanvragen? Geldverstrekkers willen dan eerst inzicht in jouw cijfers. Met een goede boekhouding heb je cijfers altijd paraat.

Uit welke onderdelen bestaat een goede boekhouding?

Een complete administratie is het startpunt van een goede boekhouding. Denk aan inkoop- en verkoopfacturen, bonnetjes, bankafschriften, urenregistratie, personeelsadministratie en contracten.

Voor ZZP’ers bestaat de boekhouding in ieder geval uit één btw-aangifte per kwartaal en inkomstenbelasting aan het eind van het jaar. Voor grotere ondernemingen kunnen ook zaken als vennootschapsbelasting, een jaarrekening en loonadministratie van toepassing zijn.

Er komt dus nogal wat bij kijken. En dan zijn er ook nog regels, procedures en uitzonderingen om rekening mee te houden. Als ervaren boekhouder in Rosmalen en omgeving nemen we deze last graag van je schouders.

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen?
Maak een afspraak bij ons op kantoor!

Zelf doen of uitbesteden?

Als ZZP’er mag je je eigen boekhouding bijhouden. Toch heeft je administratie uitbesteden ook zo zijn voordelen. Kijk maar:

  • Het bespaart tijd. Zo heb jij alle tijd voor jouw bedrijf.
  • Door van de juiste belastingvoordelen gebruik te maken, zorgt een boekhouder dat je minder belasting hoeft af te dragen. Zo verdienen we onze eigen kosten vanzelf terug!
  • Een goede boekhouding voorkomt boetes van de Belastingdienst.
  • Een ervaren boekhouder is altijd op de hoogte van de laatste regels. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk!
  • Bij financiële of fiscale vraagstukken ben je slechts één telefoontje verwijderd van een antwoord.

Bij Buro Burmanje kan je je complete boekhouding uitbesteden. Maar ook gedeeltelijk. Om kosten te besparen controleren wij je boekhouding bijvoorbeeld alleen maar. Zo weet je zeker dat je aangiftes goed uitgevoerd worden.

Wij werken 100% digitaal!

Geen papieren rompslomp en dikke mappen. Buro Burmanje werkt 100% digitaal. Je hoeft je administratie dus niet te sorteren en het aanleveren van documenten gaat gemakkelijk per e-mail of via een app op je telefoon. Je zakelijke bankrekening kan gekoppeld worden aan ons systeem, voor nog meer inzicht en gebruiksgemak.

Zelf blijf je eenvoudig op de hoogte door mee te kijken op je smartphone of pc vanuit Rosmalen. Leun achterover terwijl je boekhouder jouw administratie regelt!

Over Buro Burmanje

Voor betrouwbaarheid, deskundigheid en een persoonlijke benadering zit je bij ons goed. Wij zijn een organisatie zonder franje, waar de klant nog ouderwets koning is.

Een administratiekantoor dat er niet alleen voor jouw administratie is, maar zeker ook voor jou als ondernemer! Deze persoonlijke benadering vormt al meer dan 40 jaar de basis van ons boekhoudkantoor! Wij zijn gevestigd in Den Bosch. Rosmalen is dus vlakbij!

boekhoudkantoor rosmalen

Wat klanten over ons zeggen

Lees hier meer klantervaringen

Sinds een aantal maanden verzorgt Buro Burmanje mijn administratie. Ze ontzorgen mij zodat ik mezelf op mijn werk kan focussen en geen zorgen heb rondom mijn administatie. Buro Burmanje is professioneel, heeft veel kennis in huis, geven goed advies en denken mee. En wat ik erg prettig vind is dat het een informeel bureau is. Aanrader!

Linda van de Wal
Van de Wal Interim Management

De combinatie van de Yuki boekhoudapp met de no-nonsense en pro-active werkwijze van Buro Burmanje maken het voor mij als ondernemer makkelijker dan ooit. Ik vind het eerlijk gezegd zelfs leuk geworden… met (als klap op de vuurpijl) zelfs moeiteloos een digitaal archief!

Jan Pieter van Lieshout
Coachingcentrum JPVL.NL

Al 5 jaar sinds de opzet als zelfstandige heb ik met Buro Burmanje heel goede contacten! Altijd vriendelijk personeel en denkt met je mee. Dat is heel belangrijk als je als starter iemand zoekt voor je financiële administratie. Top bureau!

Lisette van Schijndel
Type- & TranscriptieService Sublime

Buro Burmanje verzorgt al 13 jaar mijn jaarrekening, fiscale aangiftes en administratie naar volle tevredenheid. De benadering van Buro Burmanje bevalt mij goed: deskundig , no-nonsense en klantgericht. Wat mij betreft een aanrader dus!

Joost Helsen
J. Helsen Consultancy B.V.

Boekhouder in Rosmalen of omgeving?

Op zoek naar een betrouwbare boekhouder in Rosmalen of omgeving? We vertellen je graag meer over onze werkwijze tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

×