Register Belastingadviseurs (RB)

De vereniging


Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.400 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening.

Leden profiteren daarnaast van het ledenvoordeel, zoals vakblad ‘Het Register’, digitale nieuwsbrieven en toegang tot het ledendeel van deze website. Het ledendeel bevat actuele fiscale informatie, notities en modellen. Ook kunnen leden online het RB Kwaliteitshandboek raadplegen, een handig hulpmiddel dat direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk. Door gezamenlijke inkoop kunnen jaarlijks honderden euro’s worden bespaard op verzekeringen, vakliteratuur en bijeenkomsten.

Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en biedt daarom een uitgebreid Permanente Educatie-programma aan. Daarnaast biedt RB Opleidingen een breed scala aan opleidingen aan op diverse niveau. U kunt zelfs vanaf de start in de opleiding Register Belastingconsulent in zes jaar afstuderen op academisch niveau.


Tucht & Beroep


Voor u als klant is kwaliteit van essentieel belang. Als belastingplichtige moet u erop kunnen rekenen dat uw belastingadviseur úw belangen dient. En dat hij/zij alle ins-and-outs kent van het belastingvak, zodat u verzekerd bent van de optimale oplossing.

Adviseurs die lid zijn van het Register Belastingadviseurs (RB) beschikken over actuele vakinhoudelijk kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies.

Toch kan het natuurlijk een keer voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over de geboden prestatie of dienstverlening. U kunt dan een klacht indienen. De RB leden zijn namelijk gebonden aan het Reglement op de Tuchtrechtspraak.

Kijk verder op: 

Buro Burmanje   © 2014 Alle rechten voorbehouden
RO