Deskundigheid en kwaliteit voor het MKB

Voor wie:


 • U bent een startende ondernemer en zoekt naar een betaalbare en betrouwbare adviseur/boekhouder?
 • U vindt uw huidige adviseur/boekhouder te duur?
 • U bent niet tevreden over uw huidige adviseur/boekhouder?
 • U wilt geen nummer (meer) zijn?
 • U zoekt eerlijk en praktisch advies?

Buro Burmanje staat voor deskundigheid en kwaliteit; of het nu om een ingewikkelde B.V.- structuur gaat of de belastingaangifte van een particulier. Wij richten ons op het MKB.

In de loop der jaren hebben wij behoorlijk wat kennis vergaard en ruime ervaring opgedaan op fiscaal en financieel administratief gebied. De rechtsvormen die bij ons terecht kunnen:

 • ZZP-er
 • Eenmanszaak
 • CV
 • Maatschap
 • Vereniging
 • B.V.
 • V.O.F.
 • Stamrecht B.V.
 • Stichting
Ook particulieren met fiscale vraagstukken/aangiftes zijn bij ons van harte welkom.
  Belastingen! Wij maken het u makkelijk

Belastingdienst: omdat elke ondernemer de fiscus tegenkomt


Elke ondernemer krijgt te maken met de Belastingdienst. Tegelijkertijd wijzigt wet- en regelgeving regelmatig en is het soms moeilijk om daar zelf een weg in te vinden. Daarom is een goed belastingadvies cruciaal voor elke onderneming. Wij helpen u daar graag bij.

Wij nemen u graag de verplichtingen ten aanzien van de Belastingdienst uit handen. Wij onderhouden (goede) contacten en stemmen af met de Belastingdienst, begeleiden fiscale controles, geven BTW advies en verzorgen alle voorkomende belastingaangiften, zoals vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting en meer.

Voor ondernemers, ZZP’ers en freelancers neemt de Belastingdienst een belangrijke positie in bij het nemen van ondernemersbeslissingen. Daarom kan fiscaliteit niet los gezien worden van uw financiële administratie. Wij hechten een zeer sterk belang aan de kwaliteit van uw administratievoering om van daaruit fiscale beslissingen te kunnen nemen. Op die manier ontstaat een optimale basis voor uw onderneming, nu en in de toekomst.

  Ondernemen doen we samen

Opzetten ondernemingsplannen


Startende ondernemers wordt aangeraden een ondernemingsplan te schrijven om zo de haalbaarheid van de onderneming te vergroten. Een ondernemingsplan is in principe verplicht wanneer er een krediet nodig is van een bank of wanneer u wilt gaan starten vanuit een uitkeringssituatie. In sommige gevallen kan het ondernemingsplan ook dienen voor het winnen van vertrouwen van andere partijen, zoals leveranciers en verzekeraars. Buro Burmanje kan u ondersteunen bij het schrijven van een gedegen ondernemingsplan.

  Administreren doen wij met een glimlach

Inrichten, verwerken en controle administraties


Een betrouwbare administratie geeft u een goed inzicht in uw financiën en daarmee kunt u uw onderneming de juiste kant op sturen. Buro Burmanje staat klaar om u te helpen bij de inrichting, verwerking en controle van uw financiële administratie. U kunt ervoor kiezen uw gehele financiële administratie aan ons uit te besteden of ons te laten meekijken met de door u gevoerde administratie. Het is ook mogelijk dat wij de administratie op locatie komen verwerken.

  Salarissen? Wij zorgen ervoor

Betrouwbare partner voor uw salarisadministratie


De salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van uw onderneming. Elke maand dienen salarissen immers tijdig en correct uitgekeerd te worden. Deze terugkerende administratieve handeling kan een grote druk op uw onderneming leggen. Buro Burmanje neemt u graag de volledige salarisadministratie uit handen.

Wij kunnen de salarisadministratie voor uw onderneming geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het vervaardigen van salarisstroken, bewaken van (collectieve) salarisverhogingen, verwerken van personeelsmutaties, uitvoeren van werknemersverzekeringen, verzorgen van loonaangiften en het opstellen van jaaropgaven voor werknemers.

Naast de salarisadministratie bent u ook verantwoordelijk voor inhoudingen, afdrachten en rapportages aan de Belastingdienst. Wij beschikken over geruime kennis en ervaring om al deze werkzaamheden met betrekking tot salarisadministratie te verzorgen. Daarnaast helpen wij u graag met het administratief afwikkelen van onder andere ontslagprocedures, arbeidsgeschillen en ziektemeldingen

  Een toast op het einde van het jaar

Samenstelling Jaarrekening


Op basis van de door u verstrekte gegevens stellen wij een jaarrekening voor u samen. Door de financiële informatie te verzamelen, te rubriceren en samen te vatten krijgt u inzicht in de financiële situatie en de prestaties van uw onderneming. Buro Burmanje ziet de jaarrekening niet als het sluitstuk van een boekjaar, maar als het vertrekpunt voor het in kaart brengen en aanbrengen van verbeteringen in uw financiële huishouding, zoals het optimaliseren van uw fiscale positie en het terugdringen van onnodige risico’s. Wij bespreken de jaarrekening in een persoonlijk gesprek met u en zullen u adviseren over eventuele investeringen en bezuinigingen.

Buro Burmanje   © 2014 Alle rechten voorbehouden
RO